МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2015 » Березень » 2 » Старт з мису Канаверал
09:32
Старт з мису Канаверал
Logo    2 березня 2015 року о 03:50 UTC (05:50 за київським часом) з майданчика SLC-40 Станції ВПС США "Мис Канаверал" стартовими командами компанії SpaceX при підтримці бойових розрахунків 45-го Космічного крила ВПС США здійснений пуск ракети-носія Falcon-9 (v.1.1) з двома телекомунікаційними супутниками на борту.
    О 04:20 UTC (06:20 за київським часом) від останньої ступені носія відокремився супутник ABS-3A, а у 04:27 UTC (06:27 за київським часом) - супутник Eutelsat-115 West B.
   КА масою 2 тонни кожен виготовлені американською компанією Boeing Co. для двох операторів супутникового зв'язку - європейської компанії Eutelsat і гонконгської Asia Broadcast Satellite.
Категорія: Новини запуску супутників | Переглядів: 350 | Додав: Игорь
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика