МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2021 » Жовтень » 24 » SES-17 і SYRACUSE 4A виведені на орбіту
12:37
SES-17 і SYRACUSE 4A виведені на орбіту
SES-17
    23 жовтня з космодрому Куру, Французька Гвіана, в 23:10 за місцевим часом (24 жовтня 04:10 за київським часом) ракета Ariane 5 вивела на орбіту два геостаціонарні супутники SES-17 і SYRACUSE 4A.
   Телекомунікаційний супутник SES-17, оснащений унікальним терморегулюючим гідроакумулятором (ТГА) виробництва української компанії FED (АТ «FED») на замовлення франко-італійської компанії Thales Alenia Space.
  SES-17 -багатоцільовий супутник у Ka-діапазоні забезпечить повне покриття Північної та Південної Америки, Карибського басейну та Атлантичного океану. Геостаціонарний супутник з дуже високою пропускною здатністю (GEO), що використовує передові технології, буде знаходитися в орбітальній точці на 67,1 градуса західної довготи, щоб забезпечити найкращі можливості підключення для клієнтів SES, які працюють на авіаційному, морському, корпоративному та державному ринках.
   SES-17, вироблений компанією Thales Alenia Space, знаменує собою важливу віху в супутникових технологіях як перший повністю цифровий геостаціонарний супутник Ka-діапазону, що працює на найпотужнішому цифровому прозорому процесорі (DTP), що коли-небудь знаходився на орбіті. У ньому буде близько 200 променів, які можна в будь-який час підключити до будь-якого іншого променя. Це, у поєднанні з можливістю динамічної зміни розподілу потужності і частоти будь-якого променя, означає, що SES-17 може адаптуватися до потреб клієнтів, що змінюються, в режимі реального часу.
   Це також перший геостаціонарний супутник, що використовує Adaptive Resource Control (ARC) – першу в галузі програмну систему, яка використовує абсолютну цифрову гнучкість корисних навантажень для автономної адаптації космічних та наземних об'єктів у польоті для задоволення потреб клієнтів.
    Оснащений повністю електричною руховою установкою супутник вийде на орбіту в середині 2022 року. Після введення в експлуатацію основний замовник Thales InFlyt Experience використовуватиме можливості підключення SES-17 для забезпечення свого рішення в авіаційному зв'язку нового покоління FlytLIVE. Thales InFlyt Experience зможе гарантувати постійне високошвидкісне з'єднання Wi-Fi для екіпажу та пасажирів, у тому числі в години пікових навантажень та на маршрутах з високою інтенсивністю польотів, оптимізуючи при цьому пропускну спроможність.
   Апарат має масу 6,4 тонни, а термін його служби оцінюється у 15 років.
   Супутник SYRACUSE 4A, також розроблений Thales Alenia Space, належить французькому міністерству збройних сил та покликаний забезпечувати якісний зв'язок для військових операцій із захистом від перешкод. Крім французьких ЗС, він також зможе забезпечувати потреби "операторів з Європи та НАТО". Маса апарату складає 3,8 тонни, термін служби – 15 років.
Категорія: Новини запуску супутників | Переглядів: 159 | Додав: Игорь
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика