МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2021 » Січень » 7 » Розпочалося тестування супутника Експрес 80.
16:20
Розпочалося тестування супутника Експрес 80.
Шаблон для супутникових новин Express 80
     Російський супутниковий оператор RSCC (ФГУП «Космічний зв'язок» - російська державна компанія супутникового зв'язку) приступила до технічних тестів свого нового телекомунікаційного супутника Експрес 80, який вже припаркований на цільовій позиції 80° E. На супутнику Express 80° E з'явилися перші тестові сигнали на частотах 11,606 GHz, pol. V, 11,672 GHz, pol. H і 11,672 GHz, pol. V.
    Частоти можуть змінитися під час проведення технічного тестування. Комерційна експлуатація Express 80 очікується в кінці цього місяця або на початку лютого. Оператор поки що не оголосив про зони покриття нового супутника. Тому неясно, чи буде сигнал з будь-яких променів охоплювати територію Центральної Європи.
  Експрес-80 разом із супутником Експрес-103 був запущений в космос російською ракетою-носієм Протон-М 31 липня 2020 року. Супутник був створений на базі платформи Express H1000 компанією ІДС імені Решетньова у співпраці спільно з компанією Thales Alenia Space.
    Експрес 80 оснащений 18 транспондерами C-діапазону і 20 Ka-діапазону, що покривають територію Росії, а також двома транспондерами L-діапазону для глобального покриття. Супутник призначений для надання фіксованого та мобільного зв'язку, цифрового телебачення і радіомовлення, високошвидкісного Інтернету та послуг передачі даних в Російській Федерації.
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 206 | Додав: Игорь
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика