МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2021 » Лютий » 5 » Китай запустив супутник TJS-6
11:55
Китай запустив супутник TJS-6
TJSW-6
   4 лютого 2021 року в 23:36 за пекінським часом з пускової установки №3 Центру космічних запусків Січан був проведений пуск ракети носія Чанчжен-3B з об'єктом, який отримав офіційне найменування «Супутник для експериментів в області техніки зв'язку №6 » (TJS-6). Апарат був успішно виведений на стандартну геоперехідну орбіту.
    В офіційному повідомленні про старт говорилося, що космічний апарат призначений «головним чином для супутникового зв'язку, радіо і телебачення, передачі даних і надання інших послуг, а також для технічних випробувань та підтвердження характеристик в цій області».
Категорія: Новини запуску супутників | Переглядів: 184 | Додав: Игорь
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика