МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Грудень » 17 » APSTAR-6D переданий замовнику.
17:50
APSTAR-6D переданий замовнику.
APSTAR-6D
     Китайська корпорація аерокосмічної науки і технологій / CASC / оголосила в середу про завершення передачі на орбіті супутника зв'язку APSTAR-6D замовнику - компанії APT Mobile SatCom Limited.
    Супутник був запущений в космос 9 липня цього року за допомогою ракети-носія "Чанчжен-3Б" / серія "Великий похід" / з космодрому Січан.
     Як супутник, так і ракета-носій, були розроблені дочірніми установами CASC.   APSTAR-6D є частиною першої в Китаї глобальної широкосмугової супутникової системи зв'язку з високою пропускною спроможністю. Вона спрямована на надання послуг широкосмугового зв'язку з високою пропускною спроможністю користувачам Азіатсько-Тихоокеанського регіону.
   Результати орбітальних випробувань показують, що функції і характеристики супутника відповідають технічним вимогам, заявили в CASC.
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 195 | Додав: Игорь
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика